Η φωνή της γυναίκας σπάει όταν προσπαθεί να εξιστορήσει αποκλειστικά στο LIVE NEWS και τον Άγγελο Λαμπίδη πως ανακάλυψε πως γυμνές της φωτογραφίες κυκλοφορούν σε κλειστές ομάδες στο διαδίκτυο.

«Είναι ένας βιασμός γιατί είναι τα προσωπικά σου δεδομένα, προσωπικές στιγμές εσύ η ίδια. Όχι να είναι σε κοινή θέα και να πουλιούνται με το όνομα μου αυτό είναι κάτι το οποίο…» λέει το θύμα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου όταν έλαβε ένα μήνυμα στο what’s up από έναν άγνωστο αριθμό.

«Μου είπε ότι κυκλοφορούν ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίες μου αλλά και βίντεο μου σε μια εφαρμογή» αναφέρει το θύμα.

«Ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε ότι υπάρχει το υλικό της με το ονοματεπώνυμο της. Η κοπέλα σοκαρίστηκε, έπεσε από τα σύννεφα» δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, Κωνσταντίνος Αμάσογλου.

«Πλήρωναν για να δουν τις φωτογραφίες μου»

Δεν πίστευε στα μάτια της πως προσωπικές φωτογραφίες που υπήρχαν μόνο στο κινητό της ίδιας και των τότε συντρόφων της κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

«Μου έστειλε ως απόδειξη φωτογραφίες μου που είχε και πρόσωπο και μου είπε πως αυτός που τις διανέμει  με χρηματικό αντάλλαγμα» αποκαλύπτει το θύμα.

Ολόκληρη φάμπρικα φαίνεται πως έχει στηθεί όπου ερασιτεχνικό υλικό διακινείται σε κλειστή ομάδα του Telegram και μάλιστα με χρηματικό αντάλλαγμα.

«Ή πρέπει να δώσεις υλικό ή να πληρώσεις για να έχεις πρόσβαση στην κλειστή ομάδα» προσθέτει το θύμα.

«Με εκβίαζε ακόμα και μέσα στο αστυνομικό τμήμα»

Επί δύο 24ωρα ο άνδρας έστελνε συνεχώς μηνύματα στην 50χρονη γυναίκα, εκβιάζοντας την εμμέσως πως οι φωτογραφίες της θα διαρρεύσουν και σε πορνογραφικά σάιτ.

«Ότι μπορεί να με κάνει ρεζίλι και να πλησιάζει δικούς μου ανθρώπους. Θα προσπαθούσε να μου αποσπάσει χρήματα, αυτό κατάλαβα» λέει η γυναίκα.

Ο έντονος διάλογος δεν σταμάτησε ούτε τη στιγμή που η γυναίκα έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Διάλογος:
-Γνωρίζετε τις φωτογραφίες;
-Ναι, είναι παλιές.
-Είναι δικές σας;
-Ναι, πού τις βρήκατε;
-Στο Telegram.

«Έγινε ένας διάλογος με την καθοδήγηση του αστυνόμου ώστε να συναντηθούμε κάπου και να τον συλλάβουν. Και εκείνος το πήγε στο πιο προσωπικό και είπε να συναντηθούμε να μεγαλώσουμε το υλικό. Κάτι που με έκανε έξω φρενών» δήλωσε το θύμα.

Το παράδοξο είναι πως οι φωτογραφίες αυτές είχαν τραβηχτεί 10 χρόνια πριν με την ίδια να μην γνωρίζει ακόμη ποιος σύντροφος ήταν ικανός να τις διαρρεύσει.

«Μίλησα με δύο συντρόφους μου ο ένας αρνήθηκε και ο άλλος ήταν λίγο περίεργος στις απαντήσεις. Πιστεύω στη Διώξη ότι θα κάνει τη δουλειά της» αναφέρει η 50χρονη.

Ο δικηγόρος της 50χρονης γυναίκας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων η οποία και βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα.

Πηγή: megatv.com